Over ons

 

Amen is onderdeel van de Register Group, Italiaanse marktleider op het gebied van domein registratie, hosting, brand protection en internet reclame.
Amen verleent professionele internet services aan bedrijven en particulieren, beheerbaar via een eenvoudige en intuïtief controle paneel. Amen was één van de eerste door ICANN geaccrediteerde hosting bedrijven.
Met meer dan 480 duizend zakelijke cliënten en meer dan 1.7 miljoen domeinen in beheer, staat de Register Group aan de top op het gebied van Internet domein registratie en online presence management voor particulieren en bedrijven in Europa; naast Amen Nederland opereert de Register Group in Italië, Spanje, Groot-Brittanië, Ierland, Frankrijk en Portugal door middel van Register.it, Nominalia SL, Namesco Limited, Simply Hosting en de Amen Groep.

Enige cijfers (laatst bijgewerkt in juli 2013):

  • 1.700.000 geregistreerde domeinnamen in meer dan 180 extensies
  • 35.000 nieuwe registraties per maand
  • 1.000.000 emailadressen in beheer
  • 500.000 websites gehost op onze hosting platforms
  • 530.000 klanten

Register is één van de meest succesvolle internationale bedrijven op het gebied van domeinnamen, professionele hosting, virtuele en dedicated servers en geavanceerde online advertentie oplossingen in Europa.

Het is één van de meest innovatieve bedrijven in haar bedrijfstak en zij biedt haar klanten geavanceerde technologische platforms aan om daarop hun online aanwezigheid te beheren, van ‘domein tot klik’.

Register SpA is een beursgenoteerde organisatie.
Peeplo, voor uw online zoekopdrachten, SimplyHosting voor professionele Hosting diensten SimplyServers voor dedicated Servers, zijn tevens onderdeel van de Register Group.


0900-amenworld

Technisch support

Heeft u support nodig? In de sectie Support vindt u de FAQ, woordenlijst en procedure wizards om u te helpen met uw vragen over onze producten.

Via uw Controle Paneel kunt u ons uw support vraag toesturen.

Resellers

Wilt u Reseller van onze producten worden? Ga naar de speciale Reseller pagina, ontdek de voordelen en profiteer van de speciale tarieven.