Onze partners

Lees meer over onze partners

AMEN is partnerships aan gegaan met partijen welke een concrete toegevoegde waarde kunnen leveren. Al onze partners worden gekenmerkt door hun professionaliteit en hun dynamiek..

Met een uitgebreid aanbod van oplossingen biedt Comodo ondernemingen de mogelijkheid om het vertrouwen in internet te vergroten met behulp van propritaire technologien. Zo kunnen bedrijven op internet hun trouwe klantenkring optimaal beheren en tegelijkertijd zoveel mogelijk nieuwe klanten binnenhalen. De oplossingen lopen uiteen van het verstrekken van beveiligingscertificaten tot het gebruik van gepatenteerde technologien waarmee bezoekers de legitimiteit van websites kunnen controleren.

Microsoft is de grootste uitgever van software ter wereld. Amen koos voor de technologien van Microsoft en om hun besturingssystemen toe te passen bij alle hostingoplossingen: shared, private en dedicated hosting, alsmede bij .net-technologien.

MySQL is het meest gebruikte Open Source databasemanagementsysteem ter wereld met meer dan 100 miljoen gedistribueerde en gedownloade exemplaren. Dankzij de snelheid, betrouwbaarheid en het gebruiksgemak is MySQL de eerste keus geworden van IT-managers voor Web, Web2.0, SaaS, ISV en Telecom. Amen heeft ervoor gekozen om MySQL te gebruiken en aan haar aan klanten te bieden bij alle hostingoplossingen.

NetApp creert vernieuwende oplossingen voor gegevensopslag en -beheer waarmee de prestaties van uw onderneming kunnen worden vergroot en de kosten kunnen worden teruggebracht. Amen heeft gekozen voor NetApp vanwege haar shared hosting-platforms.

Parallels® is een van de wereldleiders op het gebied van virtualisatie en automatisering die de IT-infrastructuur van particulieren, ondernemingen en dienstverleners optimaliseert via alle grote virtualisatieplatforms, besturingssystemen en hardware.

Afnic, een non-profitorganisatie die in december 1997 is opgericht, houdt zich bezig met het beheer van domeinnamen met de extensie ".fr". Amen is sinds haar oprichting volwaardig en betalend lid van Afnic

Amen is een officile registrar van Eurid, de Belgisch-Italiaans-Zweedse non-profitorganisatie die door de Europese Unie is belast met het beheer van domeinnamen met de extensie .eu.

FCCN is de organisatie die domeinnamen registreert voor de zone ".pt" en heeft hier het monopolie op. Amen is officieel agent van deze organisatie.

Nic.it registreert domeinnamen met de extensie .it. Amen is geaccrediteerd agent van deze organisatie.

De non-profitorganisatie dns.be heeft ten doel domeinnamen te registreren die eindigen op ".be" en heeft het monopolie op het beheer van .be. AMEN is officieel agent.

Amen is lid van de Club des partenaires de l'conomie numrique (Franse Club van partners van de digitale economie). Het doel van deze club is om een prestatiegericht en uitdagend samenwerkingskader te bieden om partnerschappen en samenwerkingsverbanden tussen kleine bedrijven op de IT-markt en institutionele ondersteuningsnetwerken te stimuleren, zowel op nationaal als op regionaal en lokaal niveau. Op deze manier kunnen (zeer) kleine ondernemingen in Frankrijk definitief in de digitale economie worden verankerd.

Het Passeport pour l'conomie numrique ("Paspoort voor de digitale economie") is een initiatief van de Franse overheid om bedrijven via cursussen gratis kennis te laten maken met digitale tools en gebruiken. Het is de ideale manier voor Franse ondernemingen om zich voor te bereiden op het heden en de toekomst. In de cursussen komt aan bod hoe digitale technologien het beste gebruikt kunnen worden om de bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen en hoe de juiste tools gekozen kunnen worden.

CyberMUT is d onlinebetaaloplossing van Crdit Mutuel. Amen gebruikt CyberMUT voor haar eigen onderneming, maar stelt deze oplossing ook ter beschikking van haar klanten middels e-Commercepacks.

PayPal is de nummer 1 onlinebetaaloplossing ter wereld met meer dan 150 miljoen rekeningen. Amen gebruikt PayPal voor haar eigen onderneming, maar stelt deze oplossing ook ter beschikking van haar klanten middels e-Commercepacks.

SIPS-Atos is de technologische basisstructuur die door vele Franse banken wordt gebruikt om online betalingen te accepteren. Amen stelt deze oplossing ter beschikking van haar klanten middels haar e-Commercepacks.

eBay wordt wel beschouwd als de grootste wereldwijde gemeenschap van kopers en verkopers op internet. Het is een handelssite voor zowel particulieren als handelaren die allemaal bevlogen zijn en goed zijn voor miljoenen transacties per dag.

Google is de meest gebruikte internetzoekmachine ter wereld. Amen is partner van Google waardoor haar klanten kunnen profiteren van voordelen in het kader van het advertentieprogramma AdWords.

Pangora is n van de leidende dienstverleners in Europa op het gebied van winkelzoekdiensten en productvergelijkingen. Pangora biedt shoppingoplossingen op portals en beheert belangrijke shoppingsites in Europa. Pangora biedt webwinkels de mogelijkheid om hun omzet te vergroten en nieuwe klanten te bereiken via een uitgebreid distributienetwerk.

Progonline is de Franstalige leider op het gebied van dienstverlening op afstand. Met Progonline kunt u in een recordtempo deskundige dienstverleners vinden voor elk project op het gebied van IT, design, contentbeheer en vertaling (en meer in het algemeen alle diensten die op afstand gerealiseerd kunnen worden en gedetailleerd beschreven kunnen worden). Elke dag wisselen vele partners afkomstig uit meer dan 20 Franstalige landen rechtstreeks en volkomen veilig online diensten uit

Sedo is de eerste wereldwijde marktplaats voor de aan- en verkoop van domeinnamen. Goede domeinnamen zijn zeldzaam, vele zijn al geregistreerd maar ze zijn nog niet allemaal in gebruik! Sedo brengt kopers en verkopers van domeinnamen met elkaar in contact via haar database met meer dan 3 miljoen domeinnamen of via haar bemiddelingsdiensten.

Het is de missie van Shopping.com Frankrijk om online winkelen makkelijker te maken zodat de consument tijd en geld kan besparen. Op Shopping.com Frankrijk zijn miljoenen producten afkomstig van het hele Web ondergebracht op n betrouwbaar adres; onlinekopers kunnen met n druk op de knop hun favoriete merken en producten vinden

Viadeo is een "businesstool" waarmee u uw netwerk van zakenrelaties kunt uitbreiden en benutten en daardoor uw zakenkansen en carriremogelijkheden kunt vergroten. De leden van Viadeo gebruiken de site voor verschillende behoeften op verschillende momenten in hun werkende leven: het vinden van klanten en/of partners, het werven van medewerkers, gevonden worden door een headhunter, het uitwisselen van informatie en het vergroten van de naamsbekendheid.

Ciao is een onlinegemeenschap met miljoenen leden die producten en diensten beoordelen en cijfers geven voor andere consumenten. Ciao biedt zowel beoordelingen van kritische consumenten als actuele prijsinformatie van honderden handelaren waardoor het de meest uitgebreide "intelligence shopping"-bron van het web is. Bewijs van het succes van Ciao: elke maand bezoeken meer dan 38 miljoen consumenten de site.

Amen heeft Domain Appraisal geselecteerd voor domein waardebepalingen.


0900-amenworld

Technisch support

Heeft u support nodig? In de sectie Support vindt u de FAQ, woordenlijst en procedure wizards om u te helpen met uw vragen over onze producten.

Via uw Controle Paneel kunt u ons uw support vraag toesturen.

Resellers

Wilt u Reseller van onze producten worden? Ga naar de speciale Reseller pagina, ontdek de voordelen en profiteer van de speciale tarieven.