Betaalmethoden

Veiligheid is altijd gegarandeerd

Bij Amen zijn wij ons bewust van de verschillende behoeften van onze klanten. Daarom bieden wij u een ruim aanbod aan betaalmethoden om aan de wensen van al onze klanten tegemoet te komen.

Of het nou creditcard, krediet, PayPal of een bank overschrijving betreft, Amen zorgt ervoor dat het aanschaf proces eenvoudig en veilig verloopt.CreditcardsWij accepteren de volgende creditcards: VISA en Mastercard . Wij kunnen uw bestellingen hierdoor zeer snel verwerken.

Paypal


PayPal is het meest gebruikte online betaalsysteem ter wereld met meer dan 150 miljoen rekeningen. Amen gebruikt PayPal voor haar eigen onderneming, maar stelt deze oplossing ook ter beschikking van haar klanten middels e-Commercepacks.

Bank overschrijving


U kunt een overboeking doen naar rekeningnummer Intesa Sanpaolo Bank Luxembourg S.A 0265911680 t.n.v Amen Nederland B.V. Vergeet u niet uw ordernummer te vermelden voor een snelle verwerking. Indien u gebruik dient te maken van IBAN kunt u het volgend hanteren: NL11BCIT0265911680.
                  
LET OP: We raden u aan om altijd het betaalbewijs te mailen naar sales@amenworld.nl voor een zo snel mogelijke afhandeling.

Ideal


Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Uw betaling verloopt via een beveiligde verbinding en uw order wordt meteen afgehandeld.

Online krediet

Als u gebruik wilt maken van een online betalingsvorm, maar u liever niet uw creditcard gebruikt voor iedere nieuwe bestelling, is het online krediet de juiste oplossing voor u.
Met deze flexibele betalingsvorm kunt u zelf bepalen hoeveel krediet u wilt aanschaffen en u heeft altijd volledige controle over uw saldo via uw controle paneel.
Het online krediet systeem zendt u een bericht direct naar uw e-mailadres wanneer uw krediet op dreigt te raken, zodat u op tijd kunt heropladen en u altijd voldoende krediet heeft voor de aanschaf van nieuwe producten.

Krediet aanschaffen

Selecteer het krediet bedrag dat u wilt aanschaffen:


0900-amenworld

Technisch support

Heeft u support nodig? In de sectie Support vindt u de FAQ, woordenlijst en procedure wizards om u te helpen met uw vragen over onze producten.

Via uw Controle Paneel kunt u ons uw support vraag toesturen.

Resellers

Wilt u Reseller van onze producten worden? Ga naar de speciale Reseller pagina, ontdek de voordelen en profiteer van de speciale tarieven.