WHOIS

Wie heeft de door u gewenste domeinnaam geregistreerd?

WILT U MEER INFORMATIE OVER EEN DOMEIN?

Voer de domeinnaam in en check of deze al geregistreerd is en door wie. Is het domein nog niet geregistreerd, registreer dan nu! Is het domein al geregistreerd, probeer het terug te halen!

De syntax van de domeinnaam is onjuist, gebruik hiervoor domein.extensie zoals domein.nl

Uw persoonsgegevens afgeschermd

PRIVATE WHOIS

Deze dienst biedt u de mogelijkheid om de WHOIS domeinnaam contactinformatie te verbergen voor alle generieke domeinen die u al geregistreerd heeft of wenst te registreren en voorkomt dat u slachtoffer wordt van dit soort aanvallen.

MEER INFORMATIE

Wat is de WHOIS database?

De WHOIS database is een centrale locatie waar de gegevens van de eigenaars van alle domeinnamen ter de wereld worden verzameld en opgeslagen.
De WHOIS database is publiekelijk toegankelijk en kan door iedereen worden bekeken.

Waarom zou ik de WHOIS database raadplegen?

Raadpleging van de database kan gebruikt worden indien u wilt weten wie de eigenaar van een domein is.
Domeinen m.b.t merken en bedrijfsnamen zijn vaak door derden geregistreerd om traffic naar concurrerende sites te leiden. Is de domeinnaam waarin u genteresseerd bent al geregistreerd dan kunnen wij u helpen om het domein alsnog te verkrijgen.

Kan ik de vervaldatum van een domeinnaam controleren door te zoeken in de WHOIS database?

Ja, de WHOIS database toont de verloopdatum van alle geregistreerde domeinnamen. Dit kan handig zijn omdat deze informatie u kunt helpen beslissen of u wacht of het domein beschikbaar komt of dat u een alternatief domein moet registreren.

I see on whois it not available anymore the owner email address for gtlds. I need to contact the owner of a domain name, how can I do?

If you need to contact the owner of a gtld domain on our accreditation, please use the below form:
http://domaincontact.register.it/contact-domain

Please note: Once sent, we can in no way guarantee that the owner will comply with your Contact Request.

WHOIS/RDAP Gebruiksvoorwaarden
De WHOIS/RDAP tool wordt geleverd door Amen Nederland B.V., is gratis en uitsluitend ter informatie. Deze WHOIS/RDAP tool wordt verstrekt 'as is', zonder garantie van welke aard dan ook met betrekking tot de nauwkeurigheid, beschikbaarheid, juistheid, geldigheid etc van de resultaten. Gegevens zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle domeinnamen en / of registrars en / of agenten. Amen Nederland behoudt zich het recht voor om de WHOIS/RDAP functie op elk gewenst moment op te schorten en / of te verwijderen. Amen Nederland kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade of verlies van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de WHOIS/RDAP database.

U verbindt zich ertoe de WHOIS/RDAP tool uitsluitend te gebruiken voor legale doeleinden en niet voor: (a) verzending van ongevraagde, commercile reclame of verzoeken, of (b) voor hoge aantallen geautomatiseerde, elektronische processen die gegevens sturen naar onze systemen en platforms. U verbindt zich ertoe de intellectuele eigendomsrechten en andere regelgeving met betrekking tot de WHOIS/RDAP tool en gegevens strikt te respecteren.