Waarom Amen kiezen?

Een professionele online shop op simple wijze!

Het AMEN e-commerce pakket is een eenvoudige en betaalbare oplossing om snel uw webwinkel te bouwen zonder enige technische kennis. Door middel van een interface kunt u gemakkelijk uw webwinkel programmeren en ook in een handomdraai verschillende betaalmiddelen integreren, met of zonder webwinkelcontract.

* Aanbieding geldig t/m 31/05/2011

Professionele hosting

Hosting is wat wij doen, en hebben gedaan de afgelopen 10 jaar. Amen, onderdeel van de Register groep is één van de 5 grootste hosting providers in Europa: wij beheren 1,4 miljoen domeinnamen en meer dan 500.000 websites. Uw shop is bij ons in goede handen.

Partner

EPages, Europa’s eerste ecommerce software ontwikkelaar is onze partner. Epages levert de software voor meer dan 50.000 shops. Dit stelt ons in staat om oplossingen te implementeren welke voldoen aan de specifieke behoeften van al onze klanten. Daarnaast levert dit een hoge stabiliteit en schaalbaarheid van de applicatie: zodra uw behoeften veranderen passen wij onze oplossingen aan.

Een veelzijdige oplossing

Simpel, toegankelijk, flexibel: deze woorden omschrijven onze webwinkel pakketten. U kunt heel gemakkelijk uw webwinkel opzetten en beheren, uw betaalmethoden configureren, verzendmethoden instellen en de communicatie met uw (potentiële) klanten opzetten. Daarnaast staan er allerlei marketing en sales tools tot uw beschikking. U krijgt een volledig pakket : domeinnaam registratie, e-mailadres, hosting, e-commerce software en allerlei andere tools (blog, gallery, forum etc).

Betaalbare oplossingen

Onze oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en al beschikbaar vanaf €9,99 ex BTW per maand. De kosten zijn volledig inclusief en transparant: u krijgt nooit achteraf te maken met kosten voor extra dataverkeer, het aanmaken van e-mailadressen of andere installatie kosten.

Ranking optimalisatie

Onze oplossingen komen met tools om de ranking van uw webshop te verbeteren: URL rewriting, metatags, keywords, automatic sitemap.xml etc.


0892 556677

Templates

Bekijk de resultaten die onze klanten behaald hebben met hun eCommerce-powered online winkels.