Professioneel Oplossing

Uw mail gesynchroniseerd op alle apparaten

Waarom deze kiezen

 • Synchronisatie

  Met het Professioneel Oplossing kunt u verder gaan met uw inbox met het real-time synchronisatie op Outlook en alle mobiel apparaten. Bijvoorbeeld, kunt u een e-mail schrijven op uw computer op het werk, opslaan in concepten en daarna verander het e-mail op uw telefoon of tablet, zelfs als U offline bent.

 • Delen

  Dankzij online Webmail/PIM (Personal Information Manager) in de geavanceerde versie kunt u samenwerken aan de activiteiten met de andere e-mailen van uw domeinnaam, een gedeelde agenda-afspraken hebben en nog veel meer.

 • 5000 SMTP sendings

  De Professioneel oplossing omvat ook 5000 SMTP verzendingen per dag (per email) om e-mails met vrijheid te versturen naar uw favoriete klanten of mobielen

 • Antivirus/Antispam

  De Professioneel oplossing omvat ook Antivirus / Antispam al geactiveerd: om u en uw werkt te beschermen voordat u de e-mail ga downloaden.

U hebt al een e-mail van Amen en u wilt deze upgraden naar Professioneel? Niets kan zo gemakkelijker zijn! Deze gids zal u uitleggen zonder gegevens te verliezen. Tutorial »

 • Email accounts 2 GB

  Het e-mail, het hart van uw communicatie

  Dankzij de nieuwste generatie technologieën, verbeterde infrastructuur en voortdurend bijgewerkt management tools de e-mailaccounts van Amen zijn een zeer geavanceerde en professionele communicatie-instrument.

  Details »

 • Virus en anti-Spam Bescherming

  Uw e-mail beschermen tegen virussen en spam

  Dankzij onze krachtige en voortdurend bijgewerkt detectiesystemen, u kunt uw e-mail en uw apparaten beveiligen, en automatisch blokkeren van kwaadaardige code en ongewenste berichten gericht aan uw mailbox.

  Details »

Hier ook inbegrepen

 • Aangepast email

  Ga naar de configuratie scherm, en functies toevoegen of verwijderen op basis van uw wensen: Uw e-mailaccount maken voor het prijs dat u wilt!

  Configureren