Beveiliging en bescherming

De beste hardware- en softwaretechnologien

Register.it hosting oplossingen zijn compleet op het gebied van de veiligheid van uw gegevens em de toegang tot uw bestanden in combinatie met de beste technologien, zowel hardware als software ter bescherming van uw hosting tegen indringers en ongeautoriseerde toegang.

Firewall en netwerkbeveiliging

Register.it implementeert firewall systemen waarvoor er dagelijkse toegangscodes worden bijgewerkt en geverifieerd. Het Register.it netwerk is ontworpen om het hoogste beveiligingsniveau te behouden.

Onze clusters en technologische platforms worden gehost op een server farm dat ontworpen is volgens de meest moderne en veilige industrile normen, zo garandeert Register.it de maximale veiligheid en betrouwbaarheid. De buitenkant is beschermd door een gewapend betonschild; er is geen venster voor de gebieden die worden gebruikt als datakamers, magazijnen, power centers en gevoelige gebouwen. Anti-overpas systeem en perimeter verlichting.

Aanwezigheidsdetectiesysteem met gesloten kringcamera's; alarm, alarmdeuren en een 24-uur bewaking team in staat om gewapende interventie door de Order's Forces te activeren.

Het interieur van het gebouw wordt bewaakt door bewakingscameras en de toegang tot de faciliteiten is beschermd door badge en biometrische herkenning van vingerafdrukken systemen.

Gegevensbescherming

Elke hosting is beveiligd en gefilterd door gateway-applicaties waarmee gebruikers scripts kunnen uitvoeren zonder de beveiliging van de http-server in gevaar te brengen en de kracht van onze servers volledig te benutten. Programma's lopen met gebruikersrechten die van de eigenaar van het script zijn. Daarnaast worden scripts gecontroleerd door een aantal checkpoints die voorkomen dat het wordt uitgevoerd als een van deze cheques mislukt.

Wij zijn hier voor u:

Bel of schrijf naar ons!

  • 040 8882900 Bel naar de lokaale nummer elke dag
    van 10u tot 19u
  • Verzoek hulp via
    uw Control Panel

De Nederlandse webprofessionals an uw dienst