Microsoft Web Deploy

Het verspreiden van een web-project met hulp van een "one-click" publishing

Visual Studio

Dankzij het gebruik van Web Deploy 3.5 kunt u uw eigen profiel configureren op Visual Studio en uw eigen applicatie publiceren door een enkele klik of overdragen afzonderlijke bestanden rechtstreeks op uw site gehost op onze servers. In dit geval hoeft u alleen de functie WebMatrix in te schakelen op uw control panel en het bestand downloaden.publishsettings: hier kunt u rechtstreeks importeren in uw Visual Studio profiel of de verschillende gebieden die nodig zijn voor de Visual Studio profiel verbinding met uw externe site compileren.

Voor meer informatie, raadpleeg de officiële Microsoft-documentatie op deze link


Microsoft WebMatrix

WebMatrix is de nieuwe Microsoft tool voor webontwikkeling. Het omvat de webserver, database en ontwikkeling kader. Om het gebruik te optimaliseren, kan de gebruiker starten vanuit een open source web applicatie, een template of door het invoeren van uw eigen direct. WebMatrix is de ideale oplossing voor wie het ontwerpen van hoge impact, modern en goed structuur websites maakt; wat meer, het is eenvoudig en gratis.

Om gebruik te maken van WebMatrix moet u het downloaden en installeren: u zult dan in staat zijn om de nieuwste versie van uw favoriete webapplicaties, WordPress, Joomla !, DotNetNuke en Orchard te gebruiken.

WebMatrix biedt alle tools nodig om een website te beheren, levert de juiste en geschikt tools om bestanden bij te werken, beheer van een database of veranderd een aantal instellingen van de server indien nodig.


IIS Manager voor extern beheer

Dankzij het gebruik van de Remote Administration van IIS, hebben gebruikers de mogelijkheid om het beheer van hun site of applicatie, met behulp van de vereenvoudigde IIS-interface, op hun Windows-client te installeren. Het kan niet eenvoudiger zijn om te gebruiken: download gewoon de applicatie "IIS Remote Management" direct van de Microsoft-site en installeer het, dan configureren de externe site met de informatie in onze control panel na het inschakelen van de service "IIS Remote Administration" in de relatieve sectie.

Eenmaal aangesloten, kan de gebruiker, bijvoorbeeld, een map in een applicatie zetten, een virtuele map creëren, het toevoegen van nieuwe Mime Types of gewoon "Gedetailleerde fouten" instellen. Een groot aantal functies om het beheer van een website of applicatie aanzienlijk en vereenvoudigen te maken.