Gratis software

Gratis software!
Browsers - FTP clients - MySQL - Tekst editors - E-mail

Om uw hosting activiteiten te vergemakkelijken vindt u hieronder een lijst met programma’s welke wij aanraden.

Browsers^ Top

FTP clients^ Top

MySQL^ Top

• Download MySQLSimpele tool om uw databases mee te beheren.
    • Mac
    • Windows
    • Linux

Tektst Editors^ Top

• Download Notepad++Notepad++ is zeer gemakkelijk en bruikbaar voor meerdere programmeertalen.
    • Windows
  • Download PSPadNet als Notepad++ zeer gemakkelijk in gebruik en erg divers.
    • Windows
  • Download EclipseGeschikt voor Java en biedt de mogelijkheid om in verschillende talen te werken .
    • Windows
    • Linux
  • Download NetBeansNetBeans, ook ontwikkeld voor Java en Sun Microsystems partner.
    • Windows
    • Linux
  • Download TsWebEditorZeer complete met veel functionaliteiten.
    • Windows
  • Download TextWranglerTextWrangler is zeer bruikbaar en ondersteunt verschillende talen.
    • Mac
  • Download JEditJEdit heeft mogelijkheden voor CSS, ASP, PHP,….
    • Mac
    • Windows
    • Linux
  • Download KateKate is volledig te personaliseren middles verschillende plugins.
    • Linux
  • Download Quanta PlusVoor PHP/MySQL, HTML, CSS en XML. PHP debugging behoort ook tot de mogelijkheden.
    • Linux
  • Download NanoZeer gemakkelijk in gebruik.
    • Linux

E-mail^ Top