Onze klanten

Voor wie is de dienst Online Brand Protection bedoeld?

De bescherming van handelsmerken op het web, is een noodzaak geworden voor iedereen die zijn bedrijf wil beschermen tegen aanvallen van digitale piraterij, en tegelijkertijd, een imago van veiligheid en betrouwbaarheid wil overbrengen aan zijn klanten>.
Online Brand Protection helpt u deze objectieven te bereiken en richt zich voornamelijk op bedrijven, advocatenkantoren en web agencies.


Bedrijven

De registratie van het handelsmerk, producten en diensten in de vorm van domeinnamen in alle bestaande extensies is de meest efficiënte preventie tegen digitale piraterij en fraude, daar het de registratie door derden voor illegale doeleinden voorkomt, zoals de verkoop van namaakgoederen of laster.
Een sterke en wijdverbreide online aanwezigheid verbetert het bedrijfsimago en versterkt de handel op globaal niveau.
Online Brand Protection is de ideale oplossing voor de promotie van uw handelsmerk op Internet en voor de bescherming tegen frequente aanvallen van cybersquatting.
Meer informatie


Advocatenkantoren

In tegenstelling tot hoe het in de “echte” wereld geregeld is, wordt de bescherming van handelsmerken in de virtuele wereld niet geregeld door algemeen erkende wetten en is onderhevig aan frequente wijzigingen als gevolg van de introductie van nieuwe extensies en de verandering van de regels voor de registratie.
Om deze reden richt de dienst Online Brand Protection zich op advocatenkantoren om bijstand te verlenen bij de planning van online bescherming van bedrijven die nationaal en internationaal opereren en om advies te bieden over het voorkomen van digitale piraterij en cybersquatting.
Controleer of het handelsmerk van uw klant goed beschermd is.


Web Agencies

De dienst Online Brand Protection biedt de registratie van domeinnamen met alle bestaande extensies en staat direct in verbinding met alle Autoriteiten zodat we onze klanten actuele informatie kunnen verstrekken over alle mogelijkheden om uw handelsmerk online te beschermen.
Web agencies maken gebruik van Online Brand Protection om aan hun klanten een totale en efficiënte dekking van hun businesss te garanderen en om de portefeuille van de aangeboden diensten uit te breiden.
Lees hoe u reseller kunt worden!