Word Reseller

Heeftt u eraan gedacht uw merk te beschermen in de digitale wereld?

Wij helpen u bij het beschermen van uw merk en dat van uw klanten!

Reseller worden van Online merkbescherming betekent een overeenkomst sluiten met de marktleiders van Nederland op het gebied van het beheer van domeinnamen en identiteitsnamen op het web. Onze ervaring biedt u en uw klanten de beste zekerheidsgarantie in deze uiterst complexe en gevoelige sector van merkbescherming die een specifieke en geavanceerde kennis over de aankoop van domeinnamen vereist.

Het resellerprogramma omvat:

  • Een aparte prijslijst en geen entreekosten: het programma biedt al vanaf de eerste registratie concurrerende tarieven voor resellers. Ook is het mogelijk om diensten door te verkopen, zoals lokale aanwezigheid, admin-c en een lokaal adres, onderhandeling en aankoop van domeinnamen, domeinnaambeheer, etc. Bovendien kunt u door uw deelname aan het resellerprogramma voor de dienst online merkbescherming ook profiteren van voordeliger tarieven voor het Amen Resellerprogramma waarmee u domeinen, hosting, servers en exchange mailboxen kunt doorverkopen.

  • Persoonlijke technische ondersteuning met eigen telefoonnummer en emailadres.

  • Rechtstreeks beheer van klantaccounts: onze verkoopmedewerkers helpen u bij het opstellen van de aanbiedingen voor uw klanten (inclusief het verifiëren van beschikbare domeinnamen) en voorzien u van waardevol advies. Zonder zich daarbij rechtstreeks tot uw klanten te richten.

  • Rapportages over de voortgang van registraties en exclusieve toegang tot het controlepaneel.

  • Betalingsvoorwaarden verschillende betaalmethoden en voorwaarden.

  • Transparantie: facturen worden maandelijks verzonden aan de reseller en er zal geen enkel contact zijn tussen Amen en de eindgebruiker.

  • Continue informatievoorziening dankzij de exclusieve nieuwsbrief met het laatste nieuws over registratieregels en de wereld van de domeinen.

Voor deze dienst ondertekent u een contract bij de totstandkoming van de eerste registratie. Vervolgens kunnen de domeinen eenvoudig worden besteld via het controle paneel. Alle papieren (brochure) en digitale documentatie (produktgegevens en PowerPoint presentatie) worden u ter beschikking gesteld door ons speciale team.

Wilt u deelnemen aan het resellerprogramma voor online merkbescherming, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie, klik dan op de button. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.