Het juiste domein voor u

IMAGO

 

De naam moet een idee overbrengen.
Kies een goed domein dat het juiste beeld van uw bedrijf weergeeft, gelijkend op de offline beeldvorming van een merknaam, maar met enkele bijzonderheden. Bijvoorbeeld korte domeinnamen geven een beter beeld van het bedrijf dan lange namen.
Het is mogelijk dat de meest betekenisvolle namen al geregistreerd zijn. Wat dan te doen? Het antwoord is "wees creatief, maar wel voorzichtig".

Kies enkele korte woorden om uw activiteit te beschrijven. Verbind ze aan het product of de service die uw bedrijf het beste beschrijft, stel het domein samen met deze twee woorden en kijk wat voor effect het heeft!

MAKKELIJK TE ONTHOUDEN

 

Een makkelijk te onthouden domein is belangrijk omdat wie uw naam zoekt het eenvoudiger zal kunnen vinden.
Lange en moeilijk te schrijven namen zouden een obstakel kunnen zijn voor degene die uw bedrijf wilt contacteren of u online wilt zoeken.

Hier onze suggesties over wat u beter kunt vermijden:

JURIDISCH

 

Let op de eventuele juridische consequenties.

Het belangrijkste verschil tussen tussen online en offline branding is dat elk bedrijf op het web potentiële internationale zichtbaarheid heeft en conflicten over merken dus geen territoriale grenzen hebben.

EXTENSIE

 

De extensie van een domein refereert in het algemeen aan het territorium of aan het land waar uw bedrijf gevestigd is of aan het soort website dat u bezit.
U kunt bijvoorbeeld een .nl of .be domeinen registreren, de Nederlandse en Belgische geografische extensie, of een .eu domein welke heel Europa omvat.
Kiest u liever een extensie die de aard van uw werkzaamheden aangeeft, kies dan .biz, gericht op business online, of bijvoorbeeld.info geschikt voor informatie over een speciale gelegenheid, of kies .pro, voor een professionele site.

HEEFT U AL EEN DOMEIN?
Haal meer uit uw domein met onze handleiding: Uw Eerste Domein.Voor andere nuttige informatie over de registratie van nieuwe domeinen kunt u terecht bij onze brand protection service of neem direct contact met ons op.

040-888 29000 (NL) / 03 303 01 44 (BE)

Extensies

Meest gebruikt

bekijk alles

Geografisch

bekijk alles

Bijzondere extensies

bekijk alles

Nieuwe domeinen

Er komen meer dan 700 nieuwe extensies aan met ongekende mogelijkheden

Verder gaan

Online Brand protection

Uw domeinnaam beschermen?

Online Brand Protection registreer uw naam in alle extensies en bescherm uw merknaam wereldwijd

Verder gaan

Domein Waarde bepaling

Is het domein van uw keuze al geregistreerd?

Ontdek hoeveel het waard is en of u het kunt aanschaffen!

Verder gaan