Nieuwe domeinen

Meer dan 700 nieuwe mogelijkheden

Registreer nu uw domein

Ontdek de nieuwe domeinen

Vind hier alle informatie!

De revolutie op het web is begonnen! Meer dan 700 nieuwe gTLD’s zijn onderweg.
Blijf op de hoogte van de laatste informatie door een lijst te maken van de domeinen waarin u geïnteresseerd bent. Dit is uiteraard geheel gratis!

Each domain includes

Verstrerk uw online identiteit

Nu spreken domeinen uw eigen taal.

Kent u een beter woord dan het woord “app” om een applicatie aan te duiden welke primair bedoeld is voor gebruik op een Apple of Android smartphone en/of tablet?
Er is een revolutie op komst aangaande nieuwe mogelijkheden; denk aan termen en namen zoals bijvoorbeeld .barcelona, .london en .amsterdam. Domeinen welke voor de hand liggen en makkelijk te onthouden zijn maar daarnaast ook geweldig zijn als het gaat om markering of het verder versterken van uw online identiteit.

Kies uw favorieten »

Bent u de houder van een merk?

Ontdek alle voordelen.

Indien u de eigenaar bent van een geregistreerd merk kunt u de overeenkomende domeinnaam verkrijgen voor iemand anders deze kans krijgen. Schrijf uw merk in bij het Trademark Clearinghouse (TMCH), de enige globale database van geregistreerde merken welke een licentie van ICANN (het bedrijf verantwoordelijk voor nagnoeg alle top-level domeinen) en daardoor de meest belangrijke dienst als het aankomt op merkbescherming in de wereld als het met het oog op de lancering van de nieuwe domeinen.
Door u in te schrijven bij de dienst van TMCH kunt u ook voorkomen dat anderen domeinen registreren welke overeenkomen met uw merk.

Contacteer ons

F.A.Q.s

Wanneer zullen de nieuwe gTLD’s beschikbaar zijn?
De eerste gTLD's zijn reeds beschikbaar voor registratie.
Wat zullen de kosten worden voor nieuwe gTLD’s?
De kosten voor een gTLD domein zijn vanaf € 35,- exclusief BTW.