Service Overeenkomst

Private WHOIS

De huidige service overeenkomst is een integraal en substantieel onderdeel van de algemene service voorwaarden. De algemene service voorwaarden en deze huidige overeenkomst stellen de voorwaarden voor levering van de private WHOIS (ook wel service genoemd) door Amen Nederland B.V. aan de klant.

1. Door het aanvragen van de Private WHOIS middels Amen Nederland B.V. geeft de klant uitdrukkelijk toestemming, toewijzing en vertrouwen in Amen Nederland B.V. om de gegevens van de klant te publiceren in de WHOIS database. In het bijzonder zal deze alternatieve informatie worden bekend gemaakt in de volgende velden: Registrant, Administratief Contact, technisch contact, faxnummer en NIC. De klant erkent dat de naam van de registrant en de administratieve en technische contacten nog steeds zichtbaar zijn, ondanks de activering van de dienst.

2. De klant geeft Amen Nederland B.V. toestemming communicatie te ontvangen in naam van de klant en deze te verwerken als volgt:

3. De Klant aanvaardt en erkent dat Amen Nederland B.V. macht heeft / faculteit, op haar eigen exclusieve discretie, zonder de verplichting om kennis te stellen en zonder enige aansprakelijkheid te nemen en / of verantwoordelijkheid dan ook, op: a) het aan derden verstrekken van adressen aan Amen Nederland B.V. met betrekking tot de account die is gekoppeld aan de betreffende domeinnaam, (b) te voeren in de WHOIS database de naam, het e-mailadres en / of telefoonnummer verstrekt aan Amen Nederland B.V. en / of (c) beëindiging van de Private WHOIS Service:

4. De klant is meegedeeld dat hij / zij zijn / haar gegevens op de Amen Nederland B.V. bedieningspaneel kan inzien en dat de Klant kan op elk moment mag besluiten om van Private WHOIS registratie over te stappen op normale registratie met als gevolg de publicatie van zijn / haar gegevens in de WHOIS.

5. De duur van de dienst is 1 jaar vanaf de datum van aankoop. Ten tijde van de verloop datum kan de klant de dienst verlengen via het controle paneel met de dan geldende voorwaarden en kosten voor de verlenging. De klant neemt notie van het feit dat, zodra de dienst is verlopen, alle gegevens van de klant zichtbaar zullen zijn in de WHOIS databases.

6.Kosten voor de dienst zijn aangegeven in de aanbieding op de website en/of het controle paneel en/of via e-mail gepubliceerd, en zijn een integraal onderdeel van het contract. Alle vergoeding wordt beschouwd exclusief BTW. Betaling van de vergoeding voor de dienst moet worden gedaan door middel van de betaalmethoden welke tijdens de registratie procedure beschikbaar zijn. De dienst wordt geactiveerd nadat de volledige betaling is voldaan.

040-888 29000 (NL) / 03 303 01 44 (BE)

Extensies

Meest gebruikt

bekijk alles

Geografisch

bekijk alles

Bijzondere extensies

bekijk alles

Nieuwe domeinen

Er komen meer dan 700 nieuwe extensies aan met ongekende mogelijkheden

Verder gaan

Online Brand protection

Uw domeinnaam beschermen?

Online Brand Protection registreer uw naam in alle extensies en bescherm uw merknaam wereldwijd

Verder gaan

Domein Waarde bepaling

Is het domein van uw keuze al geregistreerd?

Ontdek hoeveel het waard is en of u het kunt aanschaffen!

Verder gaan