Social Media

Breng meer bezoekers naar uw website met behulp van Facebook, Twitter en Flickr!

Realiseer uw ideen met WebSite!
Vergroot de zichtbaarheid van uw project met de Social Media.

Met WebSite kunt u uw site linken aan uw accounts op de bekendste en meest bezochte Social Networks, direct vanaf uw Amen Controle Paneel.

Open een pagina op Facebook, een account op Twitter of maak een fotogallerij op Flickr, post content en communiceer met uw fans en volgers. Met n klik kunt u de Social Media boxen op uw site plaatsen, automatisch bijgewerkt met de laatste activiteiten.

Profiteer van de gratis mond tot mond reclame van internet gebruikers: trek meer bezoekers naar uw website en communiceer direct met hun via Social Media.
  • Twitter

    Intergreer de Tweets van uw account in de paginas van uw website en vergroot het aantal volgers. Voeg de Twitter box toe om in real-time updates op uw website te delen en open een directe communicatie met andere gebruikers. Twitter is een microblogging dienst waarmee u zich met weinig leestekens kunt uitdrukken en deel kunt nemen aan discussies.
  • Facebook

    Open een Facebook pagina voor uw website direct vanaf uw persoonlijke account: maak gebruik van de voordelen van een openbaar profiel en deel activiteiten en informatie met de gebruikers die u volgen. Met Facebook paginas kunt u communiceren en het aantal volgers vergroten dankzij Vind ik leuk van vrienden, berichten en gecreerde evenementen.
  • Flickr

    Publiceer uw beste fotos van Flickr direct op uw website: voeg de 'badge' toe aan uw persoonlijke accoutn en open een venster met een preview van uw fotogallerijen. Met Flickr kunt u afbeeldingen publiceren en reacties plaatsen binnen een netwerk van professionele en amateur fotografen en uw activiteiten delen met familie en vrienden.

Probeer WebSite 10 dagen gratis: schrijf u gratis in, maak gebruik van een subdomein op .simply-website.nl en bouw direct uw site. In een paar klikken kiest u de grafische layout, voegt u content toe en gaat u direct online!

Gratis trial