Sunrise periode voor nieuwe domeinen

Belangrijkste brand protection

Hoe registreert u een nieuw domein

Om deel te kunnen nemen aan de Sunrise periode en om er zeker van te zijn dat u de beste domeinen selecteert die bij u passen dient u uw geregistreerde merk in te geven in de Trademark Clearinghouse database, de meest belangrijkste brand protection service wereldwijd. De ingave van het merk in het systeem van Trademark Clearinghouse garandeerd het mee kunnen doen aan Sunrise periodes voor alle domeinen die er de komende jaren gaan komen.

Indien u de houder bent van een merk, mis dan deze kans niet die wordt aangeboden door de Trademark Clearinghouse Service: de mogelijkheid om een keuze te maken en een registratie te doen voor alle domeinen welke u wenst met de meest maximale bescherming voor uw merk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wat is een Sunrise

Voordat de nieuwe domeinen beschikbaar gesteld worden is er een fase genaamd de Sunrise periode, waarin houders van een geregistreerd merk de kans krijgen om een registratie te doen – voordat iemand anders dit kan – voor de gewenste domeinen die overeenkomen met het door hen in bezit zijnde merk.

Sunrise

Early access

Pre-registratie

General Availability