• Veiligheid en betrouwbaarheid
  • Uitgebracht in een korte tijd
  • Sensitive gegevensbescherming
  • Meer veilige transacties
  • Uitgegeven door Sectigo
Veure Certificats
Producten vergelijken
Waarom kiezen voor onze SSL certificaten?

De kwaliteit van onze certificaten

Certificaten gekocht van Amen Nederland worden uitgegeven door Sectigo, die met ervaring en professionaliteit zorgen voor de beste resultaten.Als u een E-commerce Website hebt en u moet de vertrouwelijke en gevoelige gegevens beheren, zoals creditcardnummers of persoonlijke gegevens, een van de beste en meest bekende Certificaten Autoriteit vertrouwen is van het grootste belang: gedetailleerde informatie vermeld op het digitale certificaat over uw Website kan als bewijs staan voor uw identiteit en geeft zekerheid dat de uitwisselingen van informatie en gegevens tussen de browser en de website veilig zijn en beveiligd door identificatie, bescherming en privacy.

Hoe werken de certificaten?

SSL (Secure Sockets Layer ) is een protocol die wordt gebruikt om een communicatie vast te stellen tussen de server en een klant.
Deze communicaties zijn beveiligd omdat verzonden gegevens gecodeerd zijn en kunnen alleen gedecodeerd worden door de verbinding en alleen door die betrokken zijn in de verbinding die de sessiesleutel voor decodering hebben ontvangen of geproduceerd.

Hoe kan ik een SSl-certificaat herkennen

Een website waar een SSL-certificaat is geïnstalleerd is direct herkenbaar aan het voorvoegsel https:// van het adres, door de aanwezigheid van de afbeelding van een hangslot.
Dankzij deze functies zullen uw bezoekers meteen bij de hoogte blijven dat uw site geverifieerd is en dat de communicatie met hun browser veilig en vertrouwelijk is: vertrouwen in uw bedrijf zal dus vastgesteld worden.

Verkrijg en activeer uw certificaat

De procedure voor het verkrijgen en activeren van een SSL-certificaat voor uw site is volledig geautomatiseerd en online beheerd, het is makkelijk en neemt een zeer korte tijd.
Na uw aankoop krijgt u toegang tot het Controle Panel, waar u uw gegevens aan kan geven; zodra uw certificaat uitgegeven is kunt u het installeren of downloaden en instellen op uw server, in volledige autonomie.