Dedicated Servers

  • Hardware DellPowerEdge
  • Volgende Generatie data Center
  • Support 24h
  • 99.999% Uptime SLA
Kijk de aanbod naar  
Vergelijk producten
Waarom onze Dedicated Servers kiezen

Betrouwbaarheid gegarandeerd door SLA (SLA)

Service Level Agreement: Deze garanderen de termen van verantwoordelijkheid dat Amenworld.nl hebt aan onze klanten aan te bieden. Het bepaalt ook de verwijzing parameters waarmee de dienst wordt verleend.

Read more
sla

Gratis Consultancy

Bel ons voor een gratis advies. Onze experts zullen u begeleiden in uw keuze van een server het meest geschikt is voor uw behoeften. We zullen alle infrastructurele aspect kijken om de mogelijkheden voor economische groei te zorgen in het tijd.

custom server

Hardware DELL PowerEdge

We hebben besloten om de beste modellen van Dell PowerEdge te aanbieden, om een maximale betrouwbaarheid te garanderen op een hardware niveau gecombineerd met superieure prestaties dankzij het gebruik van Intel Xeon-processors en de mogelijkheid om te kiezen DDR4 RAM en SSD schijven.

Onze datacenter
serverfarm

Wij geven U de vrijheid om uw server te beheren

Met root-toegang en Plesk-integratie kunt u de software die u wilt, gebruiken voor het maken en beheren van e-mail servers, applicatieservers, en meer installaties te maken. U hebt de vrijheid om uw server te beheren op basis van uw behoeften.

serverfarm

Nieuws

Up-to-date hardware

Onze servers hebben alle betrouwbaarheid van Dell in termen van prestaties en updates, altijd het bijhouden van de markt. Updates en monitoring zijn stabiel, om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste prestaties zonder uitzonderingen hebben.

Besturingssystemen

Wij bieden een uitgebreide keuze aan besturingssystemen, geschikt voor alle behoeften en makkelijk om direct via het Controle Panel te installeren.

Choose your preferred means to contact a consultant

Contact us

Chat

Chat with us
in real time


Go to page

Dedicated number

Call us Monday to Friday
from 9 am to 6 pm


040-8882900

Book your contact

Request online
a telephone contact


Contact us